top of page
bloqueo-chakra-min.jpg

Imagineaza-ti o abordare a vindecării și restaurarii ordinii interioare, precum si a bunăstării care integrează dimensiiunile psihologice, somatice, emoționale, sociale și spirituale cu o eficacitate și eficiență excepționale.

 HOLISTIC

Imagineaza-ti  că această abordare nu se bazează și nu operează în functie de o metodologie prestabilită, ci permite ca structura și direcția să apară în mod spontan în conformitate cu nevoile  reale ale persoanei

INTUITIV.

CĂLĂTORIA

Imagineaza-ti o abordare profunda a emotiilor, orientata spre a deschide inima,  recunoscând că emoția leagă trupul și mintea, trecutul și prezentul, intenția și acțiunea,  expresia, biologia și biografia.

CALIBRARE EMOTIONALA

Imagineaza-ti o abordare compasva si delicataa cu umbra, acea dimmensiune a fiintei care pasreaza in intuneric acele parti ignorate, ascunse,respinse, abandonate chiar, luminando si integrandó cu restul fiintei 

RECUNOASTEREA SI INTEGRAREA UMBREI

Imagineaza-ti  o aboradare care opereaza intrun context profund realtional si al carei focus central consta în cultivarea intimmitatiI nu doar cu ceilalti, dar si cu sine

DELICAT SI INTIM

Am facut câteva sessiuni cu Monalisa, si înca de la prima sesiune am simțit cum s-au dizolvat credințe negative din subconștient care ma tineau blocata într-o stare de nesiguranta si neîncredere în mine si în viitor. Am simtit cum s-au eliberat intr-un mod incredibil de usor,  si am implementat alte credințe sănătoase, pozitive si constructive. Acum observ ca viata mea parca s-a luminat, imi este clara directia spre care ma îndrept, mi-a revenit entuziasmul si bucuria de a savura viata. (Corina)

Pentru mine,  sesiunile cu Monalsa mi-au adus  un nivel de armonie pe care nu m-am gândit ca era posibil sa îl ating vreodata. Fiecare sesiune a fost un adevarat WOW! Aveam nevoie sa semnez un contract pentru a atinge obiectivele  pe care mi se stabilise firma, am facut doar o sesiune pe aceasta tema, si în mai putin de jumatate de ora, un client m--a sunat si am semnat acel contract. Ceea ce atunci mi s-a parut un miracol, acum este normalitate în viata mea. (Esteban)

Eram de mai mult de doi ani în somaj, sperantele mele de a gasi ceva decent de munca erau din ce in ce mai mici, intrasem chiar intr-o stare de  disperare.  Dupa prima sesiune cu Monalisa, am inceput sa capat un oarecare entuziasm, mi-am facut toate temele pe care mi le-a dat, iar la a doua sesiune am definit exact locul de munca pe care eu mi-l doream  de multa vreme, cu un orar mai flexibil si un salariu care sa imi permita sa traiesc linistita, si weekend-uril libere. Monalisa îmi spusese ca o sa primesc oferte, dar sa am rabdare ca în mai putin de o luna o sa fiu sunata pentru un loc de munca care o sa îmi placa. Am fost surprinsa, ca imediat dupa sesiune am început sa primesc telefoane de la diferite firme, dar nu eram convinsa, si le-am refuzat, chiar daca în interiorul meu simteam o oarecare teama. Monalisa m-a încurajat permanent, si intr-adevar la nici o luna de la ultima sesiune, am fost recrutada pentru un loc de munca, care  nu numai ca este ceea ce imi doream,  dar lucrez într-un mediu in care ma simt apreciata si pot avansa, Ii multumesc din tot sufletul Monalisei pentru tot sprijinul!  ( Mihaela )

3444513.jpg

Universul este un infinit de mistere si simboluri. Pe masura ce patrunzi adancimile universului si ii descifrezi limbajul, întelegi sensul propriei existente pe pamant. Întelegi existenta, cu provocarile ei, cu suisuri si coborasuri, cu bucurii, cu momente de intensitate extatica în dans cu cele mai dureroase si teribile suferinte.Prin fiecare experienta te descoperi pe tine, prin fiecare experienta te repliezi spre centrul tau, vine acel moment unic in care stii cine esti.. si iti dai voie sa stralucesti in toata splendoarea fiintei tale.

Atunci intelegi ca scopul vieti esti TU.

 

 

 

soul-retrieval-6.png

FUNDAMENTELE SESIUNILOR DE LUCRU

Constelatii sistemice

Sexualitate Holistica

Relatii constiente

bottom of page