top of page

Monalisa Tomsa

Trainer & Coach certificat  ThetaHealing®, prin THiNK® USA

CURS THETA HEALING®BAZA

sau

MAGIA ÎNCEPE CU TINE


5,6,7 Iulie 2024

    Autocunoastere, Transformare,
Echilibru si Vindecae psihoemotională, fizică si energetică

      

     Între reusita si abandonarea unui vis, între sanatate si boala, între iubire si conflict, este o distanta de un CUVÂNT. Cuvintele pe care le rostesc, intensitatea emotionala cu care le rostesc, creeaza ceea ce numim DESTIN.

       Asadar, daca iti doresti O VIATA ALTFEL, fie ca e vorba de mai multa sanatate, comunicare eficienta, iubire, un loc de munca potrivit cu aptitudinile tale, o viata mai abundenta, o relatie de cuplu bazata pe respect si admiratie reciproca. e musai sa iti analizezi modul de a gandi si cum iti vorbesti tie însati, astfel încât sa elimini acei "sabotori" care paraziteaza drumul tau spre o viata împlinita. 

 

     ThetaHealing este o tehnica foarte simpla si eficienta, usor de integrat in viata de zi cu zi prin carereusesti sa elliberezi absolut orice blocaj mental si emotinal din mintea ta, si sa reprogramezi mintea ta subconstienta, sa integrezi usor noi comprotamente si aptitudini necesare pentru a aduce sanatate, echilibru si armonie în orice aspect al vietii tale.

     Ceea ce o face speciala si unica este ca instrumentele pe care le dobandesti la curs pot fi folosite în orice moment, fiind de real folos mai ales atunci când trebuie sa iei decizii importante sau vrei sa gasesti solutii potrivite sau vrei  sa atragi mai multi cllienti si sa iti extinzi afacerea, sau sa rezolvi un conflict ... lista beneficiilor este foarte extinsa.

        Principiul de baza este - cu cât informatia din mintea inconstientă  este mai pură, mai elevată, mai plină de întelepciune, mai sănătoasă, cu atât în viata noastra se vor produce manifestari de domeniul miraculosului coerente cu nevoile autentice de evolutie ale sufletului tau.

         

                                                                ==CE ÎNVETI LA  CURSUL THETAHEALING BAZA ​===

       La cursul ADN baza ThetaHealing, vei învata o gama ampla de instrumente si strategii prin care vei reusi sa accesezi starea cerebrala theta in câteva secunde,ceea ce iti va permite sa  identifici usor credintele si paradigmele de gandire care nu îti sunt de folos pentru indeplinirea obiectivelor tale si sa le reprogramezi.

   

​== Aplicatii practice ale lucrului cu metoda ThetaHealing  ===

   

        •  Vei învata cum sa activezi capacitati psihointuitive si extransezoriale precum clarviziunea, clarauditia, simtul profetic;

        •  La nivel fizic, inveti saa identifici cauzele datorita carora ai dezovltat o anumita boala precum si ce trebuie sa faci pentru a reechilibra corpul pe frecventa sanatatii perfecte

        •  La nivel emotional, inveti sa identifici emotiile captive in corpul fizic, vei invata sa identifici si sa eliberezi memorii din trecut, suferinte, emotii negative, traume , abuzuri, resentimente, reprosuri etc;

        • Trauma intergenerationala: Vei invata cum sa te  eliberezi de  bagajele de neam, precum  juraminte, loialitati, blesteme, promisiuni, pacte;

       •  Pentru sanatate si libertate financiara, vei invata sa identifici potentialul si abilitatile tale, sa elimini programele de saracie, de pierdere etc., care te împiedica sa atingi starea de bunastare pe care o doresti si  vei implementa convingeri care sa te ajute sa atingi nivelul de confort  financiar pe care ti-l doresti;

       • Pentru spatiul tau intim, inclusiv câmpul auric, vei învata sa eliberezi usor amprente energetice, proiectii, suflete ratacite sau decazute, amintiri flotante, blesteme, juraminte, vraji;

      •  Vei întelege ca iubirea si iertarea sunt principalele instrumente pentru a crea relatii fericite, si vei reusi sa faci pace cu tine, cu familia, cu relatiile din trecut. aca iti doresti un partener de viata, tehnicile invatate la curs te vor ajuta sa manifesti accel suflet compatibil suta la suta cu tine.

===Practic, pe parcursul celor trei zile de curs vei învăța===

 • Cele cinci frecvente ale creierului: beta, alpha, theta, delta și gamma;

 • Inveti cum sa accesezi starea meditativa Theta, starea de regenerare si reprogramare a inconstientului;

 • Practicarea tehnicii ThetaHealing® prin accesarea undelor Theta si conectarea cu Creatorul a Tot ceea ce este;

 • Elimini frici, suferinte emotionale si fizice, pentru a-ti recapata intreaga forta personala ce a fost blocata de toate acestea.

 • Scanarea intuitivă a corpului energetic si activarea chakrelor;

 • Principiile care stau la baza materializarii a ceea ce doresti;

 • Testarea musculara, o metoda de identificare a convingerilor limitative si sentimentelor;

 • Iti reintregesti si iti vindeci sufletul fragmentat, pierdut prin suferinta si durere, in diferite experiente si situatii ale existentei.

 • Cum să faci vindecări individuale și în grup, precum și vindecări la distanță;

 • Inveti cum sa vindeci relatiile cu ceilalti, dizolvand neiertarea, furia, mania, ura si regretele, ce mentin starea conflictuala in viata ta. 

 • Iti activezi simturile paranormale si capacitatile extrasenzoriale, precum intuitia, capacitatea de scanare intuitiva, clarvederea, clarauditia, precognitia, telepatia etc.

 • Cum să activezi parți „adormite” ale ADN-ului și cromozomii Tinereții și Vitalității;

 • Cum să practici citirea viitorului si cum se poate schimba;

 • Cum să contactezi Îngerii si maestri înaltati;

 • Eliberarea de blesteme, spirite rătăcite, implanturi energetice;

 • Sa-i sustii si ajuti pe ceilalti – apropiati sau pacienti – in calatoria lor personala.

 

   ​     ===  INVESTITIE SI OPTIUNI DE PLATA  ===

    *  Pana la data de 15 Iunie  2024  investitia ta este de  900  de lei,(redus de la 1680 de lei).

De la  data de 6 Iunie  pretul este de 1680 de lei, pret întreg.

         ► Daca ai absolvit deja acest curs cu alt instructor, dar îti doresti să îl refaci, pretul este de 300 Lei.

         
          * Daca puterea ta  financiara e insuficienta în acest moment, dar îti doresti sa faci acest curs
, scrie-mi si împreună vom gasi o solutie favorabila pentru ambele parti.

​                                                                                                    ===   PRECIZARI  ===

​       ►   Conform conditiilor stabilite de Institutul THINK ThetaHealing® Institute of Knowledge USA, locurile pentru acest format online sunt limitate si se vor ocupa în ordinea platilor, nu a înscrierilor.

     ►   La absolvirea Cursului de Baza ThetaHealing® vei fi certificat ca Practician ThetaHealing® (profesie recunoscuta de guvernul român si la nivel international) si înregistrat la THInK ThetaHealing Institute of Knowledge®.​          

              Pentru detalii si alte informatii suplimentare, ne puteti contacta pe e-mail: imentormonalisatomsa@gmail.com

       ◉ Pentru înscrierea la acest curs, completati formularul  si veti primi un email cu informatii privind modalitatile de plata, orarul si alte detalii legate de participare.

Pentru desfasurare ONLINE e necesar :

 •  un computer / laptop /  smartphone cu microfon si camera functionala;

 •  conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști; 

 •  Daca nu te descurci cu online-ul sau întâmpini dificultati tehnice, te vom ajuta îndeaproape pentru a participa in conditii optime la curs.

      Participantii la cursul ThetaHealing Baza primesc:

 

Manualul oficial ThetaHealing ADN Baza

            

Certificatul oficial PracticianThetaHealing ADN Baza

​​         Înscriere ca Terapeut Theta Healing pe pagina web   oficiala Theta Healing www.thetahealing.com

Ce zic cei care au participat la cursul Theta Healing Baza

" Un spatiu de redescoperire de sine, de recreare a sinelui" Cristina B.,medic Iasi.

"Pe mine participarea la curs m-a ajutat foarte mult. Si sunt convinsa ca prin practica consecventa îmi voi activa pe deplin potentialul. Chiar imi doresc mult sa devin terapeut. Multumesc pentru oportunitate" Nina,Ploiesti

"Pentru mine tetha baza reprezinta întâlnirea mea cu Dumnezeu în care învăț sa ma abandonez și să-I cer ceea ce vreau, ceea ce îmi este benefic pentru evoluția mea umană.
Cu Tetha am învățat să-mi rafinez simțurile să fiu mult mai prezenta, am învățat ca totul e produs de gândul nostru de aici și din alte dimensiuni!Am învățat ca atunci când decret, totul se transforma.Noi suntem creatorii proprii vieti" Ana Maria,Iasi

bottom of page