top of page
Abstract Surface
3e9c65ca39d61aad8061a0b98a9ad4ee--griffi

8 -10
Septembrie

2023

 

Septembrie 8, 2023 @ 18:00 pm -

Septembrie 10, 2023 @ 16:00 pm

                    Theta Healing® Curs de Baza

Acest curs de 3 zile pune la dispozitia ta un set de tehnici care îi vor schimba viata!  Vei învata sa meditezi sa accesezi undele cerebrale theta si sa distingi intre vocea intuitiei si cea a mintii, vei face un prim pas spre activarea darurilor divine precum clarviziunea, simtul profetic, etc. De asemenea, vei descoperi cum să te conectezi la îngerii tăi păzitori, să faci lecturi intuitive si citiri ale viitorului, să activezi părți latente ale ADN-ului tău și să înveți să te manifesti folosind  Energia Sursei Supreme.

WomanFieldInSun_edited.jpg

6-8
Octombrie
2023

 

Octombrie 6, 2023 @ 18:00 pm -

Octombrie 8 2023 @ 16:00 pm

                                  Theta Healing® Curs Avansat

În acest curs de 3 zile vei descoperi tehnici mai avansate și mai rapide de ìntegrat si implementat în procesele tale de lucru, atât pentru vindecare cât si pentru transformare.

Vei inra mai profund în universul cuvintelor care stau la baza deciziilor noastre, importanta folosirii cuvintelor, atât pentru a manifesta ce ne dorim, cât si pentru a crea relatii de valoare, în ngeocieri etc.  Vei  elibera resentimente, regrete, respingeri, vei descoperi cele opt rani ale copilului interior si cum să le vindeci si multe alte tehnici extrem de utile pentru a face un salt de constiinta si a-ti crea o viata magică.

joffrelakes_edited.jpg

PROGRAM ON -LINE
disponibil de la 15 iulie 2023

Intelepciunea Sacra a Chakrelor-
Sanatate, Echilibru,Abundenta


Un PROGRAM unic, profund si complex, pe parcursul caruia vei învata modul de functionare al chakrelor, si totodata vei primi insrumente practice, eficiente, usor de pus in practica cu ajutorul carora vei reusi sa echilibrezi fiecare centru energetic.

O calatorie de sapte saptamani  de constientizare, purificare si echilibrare  psiho-mentala si energetica pe parcursul careia  vei experimenta un salt gigantic catre:

​         * Stabilitate si crestere financiara
      * Stabilitate materiala si echilibru
      * Sexualitate sacra
      * Creativitate si inspiratie
      * Vointa si actiune
      * Deblocarea resurselor interioare
*
Comunicare eficienta
      * Exprimare de sine si vindecarea relatiilor
      * Pace si armonie interioara

1-In2NZu43jjWFpkrlRbWfVA.jpeg
În curând
bottom of page