top of page
THETAHEALING_edited.jpg

  THETAHEALING®

O modalitate  de vindecare psihoenergetică si dezvoltare personală la îndemâna tuturor

Thetahealing este o modalitate străveche de vindecare energetică, autocunoastere si dezvoltare personală, incredibil de eficientă, pe care acum o redescoperim. Aceasta disciplină pune la dispozitia tuturor o gamă amplă de tehnici si strategii, usor de învătat si aplicat, cu ajutorul cărora putem identifica si dizolva cauzele care ne frânează să ne exprimăm autenticitatea si să ne trăim viata în sănătate, dragoste, bunăstare, echilibru și abundență.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​​Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi viata ta libera de frici, de rusine, de vinovatie ?

Cum ar fi daca ai trai autentic, în coerenta cu tine însati si sa dai  glas celor mai intime dorinte ale sufletului tau?

Cum ar fi sa descoperi scopul vietii tale, misiunea pe care ai ales sa o împlinesti în aceasta existenta, sa dai glas capacitatilor si talentelor tale înnascute?

Cum ar fi sa stii ca ai puterea sa te vindeci pe tine, dar sa iti sprijini semenii în procesul lor de vindecare?

Cum ar fi sa stii ca esti dotat cu o forta psihointuitiva extraordinara?

Oricare ar fi provocarile pe care le întâmpini pe drumul vietii tale,  suferinte fizice sau emotionale, ThetaHealing este solutia magica pentru a aduce echilibru si vindecare  în orice aspect al vietii îti doresti, sa te eliberezi de vechile paradigme de gândire subjugate fricii sau altor emotii sabotoare, sa te eliberezi tiparele de comportament neproductive , sa înveti sa traiesti în conexiune profunda cu Dumnezeu, si astfel tot ce îtî doresti sa fii sau sa manifesti în aceasta calatorie umana sa devina realitate.

Realitatea ta este o reflectie fidelă a ceea ce gândesti si simti constant, a  programelelor si convingerilor care ne  ruleaza pe pilot automat toate actiunile , de aceea doar de tine depinde, de cât de hotarât esti sa  traiesti pe pielea ta magia miracolului care esti TU.

                                                              

​"Devenim ceea ce gandim, atragem ceea ce simtim, realizam ceea ce ne imaginam" Buddha

 

          

 

 

 

​​     

       

   Tehnica ThetaHealing a fost creata de Viana Stibal în anul 1995, naturopat de profesie, cititor intuitiv, artist si scriitor, mama a trei copii, care fusese diagnosticata cu o boala terminala. Dat ca profetiile pesimiste ale medicilor nu au convins-o, s-a angajat într-un proces personal de vindecare prin conectare cu Dumnezeu, Iar aceasta minunta tehnica a izvorât pe baza revelatiilor traite de Viana pe parcursul propriei sale calatorii spre vindecare, dar si a oamenilor pe care ii ajutase in propriul lor proces, cu rezultate rapide si uimitoare din perspectiva medicinii alopate. Abia din anul 2006 a început sa predea acesta tehnica, care astazi este practicata de milioane de oameni din 152 de tari din întreaga lume.

         ThetaHealing are la baza o frumoasa  meditație  focalizata catre Creatorul a toate ce exista, Matricea Universala sau Dumnezeu, prin care linistim mintea, reducând activitatea creierului pâna când acesta intra pe frecventele theta sau gamma, unicele frecvente în care  putem accesa mintea inconstienta, unde sunt stocate  toate informatiile de care avem nevoie pentru a întelege de ce-urile din viata noastra si pentru a ne  modela viata asa cum dorim.  Sunt denumite freventele lui Dumnezeu, dat ca, numai atingând aceste stari de care erau capabili pâna nu demult misticii si ascetii, ne putem conecta cu  Inteligenta Suprema, profunda care salasluieste în fiecare dintre noi. Toate constientizarile si transformarile din viata noastra au loc accesând aceasta Energie Creatoare, activezi potentialul tau creator, abilitati si resurse neexplorate  de tine pâna în prezent .

 

         Când schimbăm ceea ce credem, schimbăm felul în care simțim, si astfel iesim din sferele de vibratie joasa, precum rusine, vinovatie, orgoliu, frica,ceea ce fara sa ne dam macar seama ne va conduce sa alegem diferit si sa intreprindem  acțiuni noi. Prin urmare, ne schimbăm rezultatele și viața.

          Pentru a afla mai multe despre aceasta minunata tehnica, te invit sa vizitezi: https://www.thetahealing.com/

​          Theta Healing este în esență fizică cuantică aplicată.  Accesând undele cerebrale theta sau gamma practicantul este capabil să se conecteze cu Creatorul  a Tot ceea ce Este – energia din toate – pentru a descoperi cauzele sau  problemele care au contribuit la crearea de afectiuni fizice sau care ne tin blocati in situatii nedorite de viata, si sa asiste la vindecări de multe ori instantanee, fie ca e vorba de sanatate, de relatii, job, afaceri sau orice altceva sufletul tau doreste sa exploreze.

          Toti luam decizii si actionam pe baza  de credintelor si programelor pe care le-am mostenit sau dobândit de-a lungul existenţei noastre, unele de care nici măcar nu suntem constienti. Exemple din practica terapeutică, avem cu miile :"viata e grea", " vreau doar strictul necesar", "nu sunt suficient de bun","barbatii sunt egoisti", "mai bine să fii fericit sau sănătos decât să fii bogat”, "nu am noroc"etc. Credinţe de acest gen, la care se adaugă emoţii si sentimente născute din experienţa noastra de viaţa, ura, furia, invidia, gelozia, sentimentul că nu avem noroc, resentimente care de care migălos concepute, jurăminte si promisiuni de tot felul, incapacitatea de a ierta s.a.m.d, sunt dusmani ai evoluţiei noastre, reprezentând sursa bolilor, a suferintelor si insucceselor pe care mulţi dintre noi le experimentăm în viaţa noastră personală sau profesională.

          Cheia pentru o viata implinită stă tocmai în constientizarea acestor gânduri, credinte, programe si emotii care stau la baza alegerilor noastre, a deciziilor pe care le luăm zi de zi, extragerea lor din subconstient si înlocuirea cu alte programe, convingeri care să ne sustină in atingerea obiectivelor pe care vrem să le împlinim.

          Pe masură ce înaintezi în practica ThetaHealing devii tot mai constient/a ca TU esti ziditorul propriului tau destin, ca tu nu esti mintea ta, ca gandurile tale nu sunt inerente fiintei tale, ci TU ai permis  acelor gânduri sa îti domine existenta, întelegi si îti asumi ca tot ceea ce se întâmpla în viata ta este propria ta creatie.

 

​Vindecarea - transcenderea suferinței

                                                                                                    „Dacă devii din nou întreg. ești vindecat” Kubler-Ross

     

    Vindecarea are la baza un proces de constientizare, schimbare și transformare, pentru a crea coerenta între minte, simtire si vointa ta, adica devii întreg.  A fi din nou întreg înseamnă să fii în relație armonioasa cu tine însuți, înseamnă să fii în relație armonioasa cu corpul tău, cu cultura ta și cu cei semnificativi pentru tine. A fi întreg ca persoană înseamnă , sa iti pastrezi autenticitatea în toate aspectele vietii tale, fizic, emoțional, intelectual, social și spiritual.

 

​Ce beneficii obtii introducând ThetaHealing in viaţa ta?


       Fie ca alegi sa mergi la sesiuni individuale de coaching, fie ca decizi sa participi la cursurile thetahealing, rezultatele sunt uimitoare.

 • Eliberare de fricil, temeri, fobii de tot tipul (moarte, condus, iubire, angajament,acceptare, respingere, pierdere etc)

 • Eliberarea regretelor, a resentimentelor, a remușcărilor, a amintirilor cu încărcătură emoțională puternică;

 • Vindecarea vinovatiei, a rusinii, a ranilor de respingere, abandon, tradare,timiditate

 • Anxietate, depresie, doliu

 • Încredere în sine/stima de sine

 • Inspiratie si creativitate

 • Probleme emoționale

 • Relaxare
 • Ascensiune în carieră

 • Finanțe si bunastare financiara, echilibrarea relaţiei cu banii prin eliminarea programelor de sărăcie si cauzele care generează o stare de stagnare financiară;

 • Restabileşti echilibrul vieţii şi să te aliniezi cu scopul şi misiunea ta pe Pământ

 • Singurătate

 • Gânduri negative, obsesii

 • Dezvoltare personala si crestere spirituala

 • Încredere în sine,procrastinarea, organizarea etc.

 • Rezolvarea problemelor de natura sexuala, frigiditate, impotenta, etc..

 • Dependente de alcool, de fumat, de jocuri, de bani,de gânduri negative

 • Vorbit în public

 • Eliberare de arhonti, spirite ratacite, paraziti astrali

 • Învăţăm să ne abandonăm voinţei Creatorului si să manifestam ceea ce dorim să experimentam în această existenţă: loc de muncă, bogății, sufletul geaman, afaceri, proiecte si orice altceva îsi doreste sufletul tau să experimenteze în această existentă.

 • Coerenta între ceea ce gandim si ceea ce ne dorim sa împlinim cu adevarat

      Concluzionând....

                 Esti  CREATOR al propriei tale realitati, fie ca îti place sau nu. Ești responsabil pentru alegerile sufletului tau, pentru tot ce s-a întâmplat în viața, deci ai și puterea de a aduce schimbare. Dacă continui să dai vina pe alții, daca persisti în starea de victima, te vei simți mereu blocat, ca o frunza în bataia vântului. Asumându-ți responsabilitatea, preluând cârma destinului tau, vei observa schimbări pozitive în viața ta. Dacă îti faci griji în mod constant că nu ai destui bani, nu vei avea niciodată destui bani. Dacă crezi că ești incapabil să-ți atingi obiectivele, nu o vei face niciodată. Dacă nu crezi că există suficiente oportunități pentru tine, nu vei găsi niciodată oportunitatea potrivită. Dacă nu crezi că poți merge înainte în viață, nu vei merge niciodată înainte în viață. Dacă crezi că ești supraponderal, vei fi întotdeauna supraponderal. Dacă nu crezi că poți, atunci nu o vei face niciodată.

 

                De ce? Pentru că subconștientul tău lucrează mereu la informațiile pe care le trimiți și dacă acea informație este negativă atunci vei avea doar o realitate negativă. Subconștientul tău reprezintă 90% din ceea ce ești. Nu numai că ne controlează ritmul cardiac și respirația, ci și convingerile și emoțiile. Există multe credințe în subconștientul nostru de care nu suntem  conștienti precum si un  conflict între ceea ce avem însamântat in mintea subconstienta si ceea ce vrem sa manifestam  în mod conștient.

Cum ar fi viața ta fără aceste gânduri? Multe dintre gândurile noastre se repetă până când devin o credință și apoi un obicei. Ele devin realitate în subconștient si încep sa îti comande viata.

      

                  Te-ai săturat să încerci să gândești pozitiv tot timpul? Cu Theta Healing® ai posibilitatea acum să-ți înveți subconștientul cum se simte când esti si ai ce iti doresti și apoi să atragi acea energie în viața ta.

„Oamenii spun adesea că pozitivitatea nu durează. Ei bine, nici dusul, de aceea îl recomandăm zilnic” Zig Ziglar

 

                   Începe astazi sa explorezi  o perpectiva diferita de a-ti trai  viata  si de a  o transforma, da-ti voie sa crezi  că esti demn si meriti si este posibil  sa traiesti o viata extraordinara, tradusă în bucurie si experiente care îti aduc zâmbete de veselie si sunt o forta inspiratoare pentru ceilalti!

 

                    Te invit într-o frumoasă călătorie către Tine, pe parcursul careia vei dobândi instrumente utile si rapide de autocunoastere, de reconectare cu potentialul dat tie prin drept divin, vei învata sa identifici si sa elimini  barierelle mentale, emotionale sau energetice care te impiedica sa fii cea mai buna versiune a ta si sa îti traiesti viata la nivelul de excelenta pe care ti-l doresti.

​​​​

7KMhMbPKUWChsV83Lvfn6gt5_edited.jpg
Águila volando
bottom of page