top of page

Seara energiei feminine sacre


15  SEPTEMBRIE 2021, orele 19:00- 21:30

Trezirea divinului feminin

Vindecarea si revendicarea puterii feminine

Acceseaz puterea energiei feminine divine!

Învată cum să o cultivi pentru a crea o relatie minunată cu tine însăti si cu toată creatia divină cu ThetaHealing® si Kundalini Tantra

Trezirea puterii sexuale feminine  sacre

Vom parcurge împreună un proces de  meditație ghidată profundă pentru a elimina vechile traume ancestrale  ale femeilor. Ne vom elibera de legături energetice de sclavie, supunere și sacrificiu. Vom distruge straturile  de rușine și oprimare  sexuală implementate în structurile fiintei noastre de-a lungul veacurilor. Vom vindeca  rana mamei si vom explora tiparele familiei, comportamentele distructive și credințele limitative.

Ne vom alinia cu energia masculina si vom elibera  inegalitatea de gen în materie de bani și avere. Vom elibera  nevoia de a lupta cu patriarhatul pentru a fi auzite, respectate sau văzute. Vom elibera si concurența cu bărbații.

Un profund proces cathartic în care eliminăm ceea ce nu mai funcționează și aprindem PUTEREA noastră de a străluci în lume.

EVENIMENT ONLINE PE ZOOM

Pentru noi FEMEILE


O seară de transformare și trezire a divinului sacru feminin.
Acest eveniment online unic si special  este conceput pe baza ThetaHealing® si Kundalini Tantra, pentru a îmbrățișa puternica ta esență feminina divină  si  a manifesta o viață minunată.Vei învăța meditația Theta Healing®,  primul pas în procesul de creare a unei vindecări. Împreună ne vom scufunda adânc în vindecarea divinului feminin colectiv. Învățând să accesați înțelepciunea divină care este în voi, puteți primi răspunsuri la orice întrebare.
Vei învăta cum să activezi, să transmuti si să sublimezi energia sexuală feminină, amplificându-ti carisma  si senzualitatea,pentru a te bucura de esenta ta feminină si de o viată sexuală  magică.


O  oportunitate  pentru  a te conecta cu tine însăți și pentru  a-ți deschide inima într-un spatiu confidential si sigur, pentru a pătrunde în interiorul fiintei tale si a-ti descoperi autenticitatea.


 

INVESTITIE

55  de lei

 

Meditație sacră de vindecare si activare  a energiei sexuale

 

Alinierea energiei feminine cu energia feminina

Acces pe viață la întregul eveniment

 

 

◉ Pentru inscrieri, completati formularul de mai jos sau scrieti-ne la email:

info@ monalisatomsa.com

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

d1a8e0_fdf1bfb2f4b84d41a3c9fb1003a4ceb7~mv2.webpDivinul feminin sacru
Vindecarea si revendicarea puterii feminine

bottom of page