top of page

Legaturile dintre durerile de spate s

. Mintea inconștientă funcționează pe principiul efortului minim, funcționează pe calea celei mai puțin rezistente. Asta înseamnă pur și simplu că trebuie să devenim specifici cu mintea inconștientă, astfel încât să identificăm direcția în care se îndreaptă. și ce vrem să facă. Mintea inconștientă va face cât de puțin poate, pentru a produce tipul de rezultate pe care le-am cerut.

8.Mintea inconștientă nu procesează negațiile.Dacă îți spun ...„Nu te gândi la un elefant albastru!”, bineînțeles că te gândești la un elefant albastru. Daca ii spui unui copil sa nu faca ceva, te trezesti ca in secunda urmatoare tocmai ce i-ai interzis sa faca , face.De ce?Pentru ca mintea inconstienta nu il recunoaste pe NU.Deci, solutia e necesar să ne educam limbajul si sa il dirijam doar spre ceea ce vrem sa obținem sau sa realizam.

Acum ca ne-am familiarizat cu principiile fundamentale dupa care functioneaza mintea incosntienta, e usor de înteles de ce oamenii bogati, adica cu mentalitate de bogat, devin si mai bogati, si cei cu mentalitate de sarac, sau care isi conduc viata centrandu-se pe lipsurile din viata lor , traiesc la limita supravietuirii.

În cadurl cursurilor ThetaHealing, precum si in cadrul sesiunilor individuale, avem poibilitatea sa identificam cu usurinta progamele si convingerile care ne împiedica sa fim sau sa devenim ceea ce dorim, si sa producem schimbari la o viteza deloc neglijabila.

0 afișări0 comentarii
bottom of page