top of page
MhCiEY.jpg

Povesti  De  Succes

De la studenti si clienti

Am facut câteva sessiuni cu Monalisa, si înca de la prima sesiune am simțit cum s-au dizolvat credințe negative din subconștient care ma tineau blocata într-o stare de nesiguranta si neîncredere în mine si în viitor. Am simtit cum s-au eliberat intr-un mod incredibil de usor,  si am implementat alte credințe sănătoase, pozitive si constructive. Acum observ ca viata mea parca s-a luminat, imi este clara directia spre care ma îndrept, mi-a revenit entuziasmul si bucuria de a savura viata. (Corina, Belgia)

Hace alrededor de un mes me operaron por una peritonitis, estuve bastante grave y tuve que tomar mucha medicación por toda la infección que tuve.Después de la operación se me generó un dolor de estómago bastante intenso, tanto que no tenía hambre nunca y por las noches me despertaba con bastante dolor.Un día hablé con Monalisa, hice dos sesiones de Thetahealing con ella y luego me mandó un audio con una meditación y unas frases para que las repitiera por la mañana y por la noche antes de dormir. Al día siguiente  empecé a sentirme mucho mejor, hasta el punto quer pude incorporarme a mi trabajo y poder comer sin ninguna molestia, hasta empecé a tener apetito. Fue como un milagro, porque de un día para el otro el dolor desapareció. Doy gracias por esta nueva oportunidad, su ayuda fue fundamental para mi sanación.(Juani,Cordoba)

Eram de mai mult de doi ani în somaj, sperantele mele de a gasi ceva decent de munca erau din ce in ce mai mici, intrasem chiar intr-o stare de  disperare.  Dupa prima sesiune cu Monalisa, am inceput sa capat un oarecare entuziasm, mi-am facut toate temele pe care mi le-a dat, iar la a doua sesiune am definit exact locul de munca pe care eu mi-l doream  de multa vreme, cu un orar mai flexibil si un salariu care sa imi permita sa traiesc linistita, si weekend-uril libere.Monalisa îmi spuesese ca o sa primesc oferte, dar sa am rebadare ca în mai putin de o luna o sa fiu sunata pentru un loc de munca care o sa îmi placa. Am fost surprinsa, ca imediat dupa sesiune am început sa primesc telefoane de la diferite firme, dar nu eram convinsa, si le-am refuzat, chiar daca în interiorul meu simteam o oarecare teama. Monalisa m-a încurajat permanent, si intr-adevar la nici o luna de la ultima sesiune, am fost recrutada pentru un loc de munca  foarte fain, care  nu numai ca este ceea ce imi doream  dar lucrez într-un mediu in care ma simt apreciata si pot avansa, Ii multumesc din tot sufletul Monalisei pentru tot sprijinul!  ( Mihaela, Malaga)

What a wonder wonder healer she is. I totally recommend Monalisa. She taps into your energy & knows exectly what is going wrong in your life & how to fit it. She is caring, patient & truly gifted. I cant recommend her enough. Book a session & watch your life change! ( Michelle Cope, London)

Pentru mine,  sesiunile cu Monalsa mi-au adus  un nivel de armonie pe care nu m-am gândit ca era posibil sa îl ating vreodata, Fiecare sesiune a fost un adevarat WOW! Aveam nevoie sa semnez un contract pentru a atinge obiectivele  pe care mi se stabilise firma, am facut doar o sesiune cu Monalisa pe aceasta tema, si în mai putin de jumatate de ora, un client m--a sunat si am semnat acel contract. Ceea ce atunci mi s-a parut un miracol, acum este  normalitate în viata mea. (Esteban, Madrid)

Monalisa, nu ai idee cât de multa lumina ai facut dupa ultima sedinta! ^^Îti multumesc din suflet. (Loredana, Bucuresti)

bottom of page