ensoulment1.jpg

Seara energiei feminine sacre


Miercuri, 15  SEPTEMBRIE 2021, orele 19:00- 21:30

Trezirea divinului feminin

Vindecarea si revendicarea puterii feminine

Acceseaz puterea energiei feminine divine!

Învată cum să o cultivi pentru a crea o relatie minunată cu tine însăti si cu toată creatia divină cu ThetaHealing® si Kundalini Tantra

Alătură-te nouă în această frumoasă călătorie de vindecare a rănilor feminine ancestrale si reconectare cu energia feminină sacră.

A sosit vremea sa lasi trecutul trecutului si să te detasezi de vechea ta poveste. A sosit vremea să  începi un nou capitol în viata ta.

Elibereaza traumele stravechi care au oprimat femeile de-a lungul veacurilor. Eliberează-ti sufletul de suferință și victimizare. Eliberează-te de legăturile conștiinței colective și generaționale.

Eliberează-te de prejudecătile față de bărbați, bani, putere și îndrăzneste să-ți revendici suveranitatea ta deplină ca femeie.

 

​Ia un jurnal, tamâiază casa, aprinde o lumânare, îmbracă-te cu rochia ta preferată sau cu alt element de vestimentatie care te reprezintă, și pregăteste-te  să creezi spatiul pentru reconectarea cu puterea ta feminina sacră.

 Împreună vom trece printr-un proces de curătare si eliberare sustinut prin dans, meditatie ghidată și alte tehnici psihoenergetice concepute pentru a reactiva potentialul tău feminin creator.

5-lotus3_edited.jpg

Vindeca  trecutul , traieste prezetntul , îmbratiseaza viitorul

MEDITATIA

Puterea tacerii

Meditatia dezvoltă  capacitatea de concentrare, claritate, conferă  o stare emoțională pozitiva  și  claritate si o viziune calmă asupra naturii adevărate a lucrurilor. Este dovedit  științific ca atenuează stresul, anxietatea și îngrijorarea.

  Împreuna vom accesa o stare de meditatie profunda,, starea theta, si vom elibera si  reprograma convingerile si credintele  care împiedică manifestarea esentei noastre feminine autentice. 

MINDSET

Recalibrarea fiintei

Vom reprograma convingerile autolimitate folosind procesul Theta Healing®.

Vom elibera gândirea  autosabotoare,memoria  traumelor și vechi paradigme. Vom elimina straturile  de rușine sexuală implementate în structurile fiintei noaste si a subconstientului ancestral feminin., vechi traume ancestrale și din vieți trecute ale femeilor.

MANIFESTA

Renastere

  Vom reafirma stima de sine si vom reconectara cu puterea  energiei  feminine.

Vom transmutarea energia feminina pentru activarea potentialului tau sexual feminin si integrarea atribbutelor feminitatii sacre.

.Alinierea cu capacitatea nelimitată de a primi abundență ș  prosperitate.

Trezirea puterii sexuale feminine  sacre

Vom parcurge împreună un proces de  meditație ghidată profundă pentru a elimina vechile traume ancestrale  ale femeilor. Ne vom elibera de legături energetice de sclavie, supunere și sacrificiu. Vom distruge straturile  de rușine și oprimare  sexuală implementate în structurile fiintei noastre de-a lungul veacurilor. Vom vindeca  rana mamei si vom explora tiparele familiei, comportamentele distructive și credințele limitative.

Ne vom alinia cu energia masculina si vom elibera  inegalitatea de gen în materie de bani și avere. Vom elibera  nevoia de a lupta cu patriarhatul pentru a fi auzite, respectate sau văzute. Vom elibera si concurența cu bărbații.

Un profund proces cathartic în care eliminăm ceea ce nu mai funcționează și aprindem PUTEREA noastră de a străluci în lume.

EVENIMENT ONLINE PE ZOOM

Pentru noi FEMEILE


O seară de transformare și trezire a divinului sacru feminin.
Acest eveniment online unic si special  este conceput pe baza ThetaHealing® si Kundalini Tantra, pentru a îmbrățișa puternica ta esență feminina divină  si  a manifesta o viață minunată.Vei învăța meditația Theta Healing®,  primul pas în procesul de creare a unei vindecări. Împreună ne vom scufunda adânc în vindecarea divinului feminin colectiv. Învățând să accesați înțelepciunea divină care este în voi, puteți primi răspunsuri la orice întrebare.
Vei învăta cum să activezi, să transmuti si să sublimezi energia sexuală feminină, amplificându-ti carisma  si senzualitatea,pentru a te bucura de esenta ta feminină si de o viată sexuală  magică.


O  oportunitate  pentru  a te conecta cu tine însăți și pentru  a-ți deschide inima într-un spatiu confidential si sigur, pentru a pătrunde în interiorul fiintei tale si a-ti descoperi autenticitatea.


 

INVESTITIE

60  de lei

 

Meditație sacră de vindecare si activare,transmutare si sublimare a energiei sexuale

 

Alinierea energiei feminine cu energia masculina

Acces pe viață la întregul eveniment

 

 

◉ Pentru inscrieri, completati formularul de mai jos sau scrieti-ne la email:

info@ monalisatomsa.com,

si veti primi un email cu informatii privind modalitatile de plata, link-ul de participare pe Zoom si alte detalii legate de participare.

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

d1a8e0_fdf1bfb2f4b84d41a3c9fb1003a4ceb7~mv2.webpDivinul feminin sacru
Vindecarea si revendicarea puterii feminine