top of page
foto 2 Monalisa.jpg

De multe ori,incertitudinea este cea care dă splendoare vietii si îti arată drumul către tine.

Mă bucur că eşti aici şi, cum nimic nu este întamplător, sunt sigură că, indiferent de legătura care se va crea între noi, fiecare va aduce un plus de frumusete şi echilibru în viaţa celuilat.

Pentru mine viaţa inseamnă trăire intensă şi profundă, aventură, bucurie, veselie, cunoaştere prin cărti, muzică, poezie, călătorii, şi, nu în ultimul rand, prin oameni! Ieşirea din sfera apaticului materialist şi superficial.

Ca să ajung aici, însă, încă din copilarie am trecut si eu, ca noi toti, prin experienţe, unele marcate de suferintă şi lacrimi care păreau interminabile, experienţe care s-au dovedit a fi însă inţelepte lecţii de viată .

Preocupata sa aflu raspunsul la "De Ce-urile" din viata mea, de a mă cunoaşte şi de a evolua, de timpuriu, m-am luat la întrebări, am cîtit povesti de viată demne de urmat, între care la loc de frunte se află ”Jurnalul Fericirii” a lui Nicolae Steindhart, o carte care, prin puterea mesajului profund trasformator şi umorul extrem de inteligent, m-a scos din ceaţă într-un moment foarte dificil din viaţa mea.

Deşi într-o prima etapă a vieţii am ales să îmbraţisez profesia de avocat, dintotdeauna am simiţit o atracţie speciala faţaă de psihologie, de partea mistică şi spirituală a vieţii, asa că, în paralel, am participat la cursuri de dezvoltare personală, psihologie, workshopuri de meditaţie, reiki, PNL, yoga, kundalini tantra, theta healing, etc. Astfel am avut parte de revelaţii, conştientizări, transformări. Aceste practici şi cunoştinte mi-au pus la îndemână instrumentele care m-au ajutat să forez profund în interiorul meu, să îmi constientizez temerile si umbrele, şi să las jos bagaje de credinte şi comportamente de a căror greutate nu eram conştientă, deschizându-mi astfel noi perspective asupra vieţii.

Si am descoperit un nou Eu, care mi-e drag şi cu care, zi de zi, dezvolt o conexiune tot mai strânsă, bazată pe iubire, respect, integritate şi umor. Am ales să îmi trăiesc viaţa în consonanţa cu mine însămi şi cu aspiraţiile mele, să fiu cât mai autentică şi echilibrată, să mă iubesc si sa mă respect exact asa cum sunt.

Îmi doresc ca din experienţa mea şi tot ce am învăţat până acum, să îţi ofer sprijin şi sunt onorată ca m-ai ales ca parteneră în această călătorie incredibilă de recunoaştere a propriei identitati, pentru a face din viaţa ta o adevarata opera de artă!Adică, să fii, să creezi şi să ai exact ceea îţi doreşti cu adevarat!

Lao Tze zicea că "o călătorie de o mie de mile începe cu un pasi"!Îndrăzneşte si hai la drum!

bottom of page