CURS THETA HEALING®BAZA
Pasi spre o viata magica
!
27,28,29 Ianuarie 2023
    Autocunoastere Transformare
Vindecare psihoemotională, fizică si energetică

►Durata cursului - 3 zile:

 • Vineri: 18:00 – 21:00 [pauza 15 minute];

 • Sâmbătă și Duminică: 9:30 – 16:00 [1 pauza de cafea și 1 pauză pentru masa de prânz];

►Locație: Online, pe plataforma Zoom

La absolvirea Cursului de Baza ThetaHealing® vei fi certificat ca Practician ThetaHealing®(profesie recunoscuta de guvernul român si la nivel international)si înregistrat la THInK ThetaHealing Institute of Knowledge®.​

foto 2 Monalisa.jpg

       Fara îndoiala, suntem Creatori ai realitatii în care traim. Intre reusita si abandonarea unui vis, între sanatate si boala, între iubire sau neiertare, este o distanta de un CUVÂNT. Cuvintele pe care le rostesc, intensitatea emotionala cu care le rostesc, creeaza  destinul.

       Asadar, daca iti doresti O VIATA ALTFEL, fie ca e vorba de mai multa sanatate, comunicare eficienta, iubire, un loc de munca potrivit cu aptitudinile tale, o viata mai abundenta, o relatie de cuplu bazata pe respect si admiratie reciproca. e musai sa iti analizezi modul de a gandi si cum iti vorbesti tie însati, astfel încât sa elimini acei "sabotori" care paraziteaza drumul tau spre o viata împlinita. 

            

     Deprogramarea este procesul de identificare a paradigmelor de gândire dobândite, a tiparelor de comportament pe care le-am preluat pe nemestecate din familie si mediul în care ne-am format în copilarie, a convingerilor care ne-au fost insuflate sau predate de scoala, religie, mediul socio-cultural, massmedia, dar si a celor pe care ni le-am creat noi pe baza experientelor trăite. Totodată, emotiile de vibratie joasa, care ne tin întepeniti într-un nivel foarte jos de constiintă, precum furia, rusinea, vinovătia, de asemenea, e necesar sa fie trasnmutate.

    

     Nu reusesti sa pastrezi un job, nu reusesti sa obtii o ascensiune la locul de munca, în ciuda faptului ca esti un angajat eficient? E posibil sa ai implementat adânc programul " nu merit" sau " nu sunt suficient de bun". E nevoie de deprogramare.

      Sotul/sotia te inseala sau nu reusesti să creezi o relatie stabilă si frumoasă? E posibil sa te minti pe tine însuti sau să ai convingerea că nu esti demn de iubire. Iar e nevoie de o deprogramare.

     

    Deparazitarea energetica presupune identificarea in câmpul nostru a entitatilor de vibratie joasa (precum arhonti, spirite ratacite, etc.), a implantelor energetice,larve astrale, etc... care ne blocheaza  accesul la informatii valoroase pentru evolutia noastra sau pentru a  trece examenele pe care sufletuol nostru le a ales  la intrupare.

      De exemplu, daca te simti dependent de alcool, droguri,esti fumator este foarte probabil sa fii manipulat de demoni, asadar atâta timp cât nu te vei lepada de ele, vindecarea este practic imposibilă. Este probabil si unul din motivele pentru caare, din perspectiva medicinii traditionale, aceste "vicii" nu se vindeca.

     De asemenea, daca te simti foarte obosit fara sa fi făcut mai nimic, sau simti o usoară durere care mai mult seamănă a presiune într-o anumită zonă a corpului, daca te doare spatele, respiri greu, probabil e posibil ca  o entitate din astral sa stea agătată de tine.

     Una din cele mai eficiente, usoare si rapide metode de reprogramare a acestor convingeri si de deparazitare este ThetaHealing,tehnica care ne pune  la îndemână o multitudine de strategii si modalitati simple de lucru cu noi insine, dar si cu clientii nostri, pentru a alimina cauzele care ne împing sa mergem într-o directie nedorita si a le înlocui cu alte programe mentale si emotionale de putere si sustinere. Distanta dintre posibil si imposibil este determinata de dorinta ta de a trai viata , pur si simplu, ATFEL.

 

   Cu cât informatia din mintea inconstientă  este mai pură, mai elevată, mai plină de întelepciune, mai sănătoasă, cu atât în viata noastra se vor produce manifestari de domeniul miraculosului coerente cu nevoile autentice ale sufletului tau.

         

                                    = INCURSIUNE  IN CURSUL THETAHEALING ​===

          ThetaHealling este, cred, cea mai usoara cale de a comunica cu Inteligenta Infinita, cu Dumnezeu. Si nu invadeaza nicicum nici o orientare religioasa. E pur si simplu o cale prin care înveti sa comunici cu Dumnezeu,usor,  fara teama, fara rusine, fara vinovatie.

 

     Cursul ADN basic ThetaHealing, primul din curricula thetahealing, e dovedit a fi unul din cele mai practice si eficiente instrumente de autocunoastere si transformare a gândirii. 

    Prin practica perseverenta, inveti sa identifici gandirea sabotoare  care te tine paralizat in suferinta si neimplinire, te prinzi când iti esti dusman si când iti esti prieten, si  credintele existente si traumele ascunsse in mintea inconstienta, vei fi capabil/ă sa identifici cu usurinta cauza evenimentelor care te împiedica sa iti atingi obiectivele  si vei sti cum sa le modifici pentru a împlini ceea ce iti doresti.

 

== BENEFICIILE PARTICIPARII LA CURS ===

       

        •  Curs 90% experiential: se lucreaza individual sau în grupuri, ceea ce îti va permite sa deblochezi pe lânga capacitatea de vindecator, si totodata, vei deveni constient/a de  forta energetica si spirituala care exista in interiorul fiintei tale, activând capacitati extransezoriale precum clarviziunea, clarauditia si prin practica perseverenta simtul profetic;

        • Vei fi capabil/a sa te vindeci de absolut orice afectiune fizica, de multe ori spontan, eliminând convingerea, beneficiul sau emotia care sustin aceasta afectiune. Pentru ca orice "problema" manifesatata în  planul fizic este sustinuta de o  cauza subtila care trebuie identificata, eliminata si înlocuita;

      • Vei fi capabil sa  "stergi"  din memoria celulara si din structurile subtile ale fiintei memorii din trecut, suferinte, emotii negative, traume , abuzuri, resentimente, reprosuri etc;

      •  Vei întelege ca iubirea si iertarea sunt principalele instrumente pentru  relatii fericitie, si vei reusi sa faci pace cu tine, cu familia , cu relatiile din trecut, si daca iti cauti un partener de viata, tehnicile invatate la curs iti vor deschide calea pentru a intalni partenerul cel mai potrivit tie, pentru crestereas si evolutia ta;

       • Îdentificam si anulam programe intergenerationale precum  juraminte, blesteme de neam, promisiuni si pacte;

       • Si nu în ultimul rând, în ceea ce priveste bogatia si libertatea financiara, vei invata sa iti identifici potentialul si abilitatile tale, sa elimini programele de saracie , de pierdere etc., care te împiedica sa atingi starea de bunastare pe care o doresti si  vei implementa convingeri care sa te ajute sa manifesti ceea ce doresti, asa cum este permis pentru binele tau cel mai înalt.

===Practic, pe parcursul celor trei zile de curs vei învăța===

 • Cele cinci frecvente ale creierului: beta, alpha, theta, delta și gamma;

 • Inveti cum sa accesezi starea meditativa Theta, starea de regenerare si reprogramare a inconstientului;

 • Practicarea tehnicii ThetaHealing® prin accesarea undelor Theta si conectarea cu Creatorul a Tot ceea ce este;

 • Dobandesti cea mai simpla si eficienta tehnica de schimbare a convingerilor negative, limitative, cu altele pozitive, constructive, ce sustin si sprijina fericirea ta.

 • Inveti cum sa elimini frici, suferinte emotionale si fizice, atat constiente cat si inconstiente, pentru a-ti recapata intreaga forta personala ce a fost blocata de toate acestea.

 • Scanarea intuitivă a corpului energetic si echilibrarea chakrelor;

 • Inveti tehnica de manifestare pentru a aduce in realitatea ta tot ceea ce ti-ai propus.

 • Testarea musculara a convingerilor limitative si sentimentelor utilizand Kinesiologia Aplicata;

 • Iti reintregesti si iti vindeci sufletul fragmentat, pierdut prin suferinta si durere, in diferite experiente si situatii ale existentei.

 • Cum să faci vindecări individuale și în grup, precum și vindecări la distanță;

 • Inveti cum sa vindeci relatiile cu ceilalti, dizolvand neiertarea, furia, mania, ura si regretele, ce mentin starea conflictuala in viata ta. 

 • Iti activezi simturile paranormale si capacitatile extrasenzoriale, precum intuitia, capacitatea de scanare intuitiva, clarvederea, clarauditia, precognitia, telepatia etc.

 • Cum să activezi parți „adormite” ale ADN-ului și cromozomii Tinereții și Vitalității;

 • Cum să practici citirea viitorului si cum se poate schimba;

 • Cum să contactezi Îngerii Păzitori;

 • Eliberarea de blesteme, spirite rătăcite, implanturi energetice;

 • Cum sa atragi sufletul pereche cel mai compatibil sau sa-ti imbunatatesti relatia actuala;

 • Sa-i sustii si ajuti pe ceilalti – apropiati sau pacienti – in calatoria lor personala.

 

   ​     ===  INVESTITIE SI OPTIUNI DE PLATA  ===

    * Până la data de 20 Decembrie  2022 (inclusiv), taxa de participare este de 777 lei; 

            * după data de 20 Decembrie pâna pe 10 ianuarie 2023 , taxa de participare este de 900 lei

             * după data de 10 Ianuarie 2023 , taxa de participare este de 1060 lei

           * Pentru rezervarea locului poti plati un avans de 2o0 lei care nu se restituie, dar  poti trimite o alta persoana în loc. Suma restanta se va achita cu cel putin  o saptamana înainte de curs.

     * Daca simti ca puterea financiara e insufiecienta în acest moment dar îti doresti sa faci acest curs
, scrie-mi si împreună vom gasi o solutie favorabila pentru ambele parti.

    

      * Pentru cei care au absolvit cursul ThetaHealing Baza cu alt instructor, dar isi doresc sa il repete , pretul este de 250 de lei.
 

                                                           ===   PRECIZARI  ===

 

       ►   Conform conditiilor stabilite de Institutul THINK ThetaHealing® Institute of Knowledge USA, locurile pentru acest format online sunt limitate si se vor ocupa în ordinea platilor, nu a înscrierilor.

​     ► Daca ai absolvit deja acest curs cu alt instructor, dar îti doresti să îl refaci, pretul este de 250 Lei.

     Pentru detalii si alte informatii suplimentare, ne puteti contacta pe e-mail: info@monalisatomsa.com

       ◉ Pentru inscrierea la acest curs, completati formularul  si veti primi un email cu informatii privind modalitatile de plata, orarul si alte detalii legate de participare.

Curs susținut si coordonat de

Monalisa Tomsa

Trainer & Coach certificat  ThetaHealing®, prin THiNK® USA

        INVESTITIE CURS

        777 lei pâna la data de  20  Decembrie 2022

basic-theta.jpg
804060_edited.png
2968543_edited.png

      Participantii la cursul ThetaHealing Baza primesc:

 

       

Manualul oficial ThetaHealing ADN Baza

            

 

Certificatul oficial PracticianThetaHealing ADN Baza

​​        

 

Înscriere ca Terapeut Theta Healing pe pagina web   oficiala Theta Healing www.thetahealing.com

Pentru desfasurare ONLINE e necesar :

 •  un computer / laptop /  smartphone cu microfon si camera functionala;

 •  conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști; 

 •  Daca nu te descurci cu online-ul sau întâmpini dificultati tehnice, te vom ajuta îndeaproape pentru a participa in conditii optime la curs.

* Marturii ale participantilor la curs*

" Un spatiu de redescoperire de sine, de recreare a sinelui" Cristina B.,medic Iasi.

"Pe mine participarea la curs m-a ajutat foarte mult. Si sunt convinsa ca prin practica consecventa îmi voi activa pe deplin potentialul. Chiar imi doresc mult sa devin terapeut. Multumesc pentru oportunitate" Nina,Ploiesti