top of page
blue-concrete-wall-with-scratches_edited.jpg

Thetahealing este cea mai simpla, usoara si extrem de eficienta metoda de identificare si reprogramare a credintelor si convingerilor din mintea subconstienta.

 Testata deja de mii de persoane din întreaga lume cu efecte senzationale in toate ariile vietii ,atat personal cat si profesional, aceasta disciplină pune la dispozitia tuturor o gamă amplă de tehnici si strategii, usor de învătat si aplicat, cu ajutorul cărora orice persoana, indiferent de nivelul de cunoastere poate identifica si dizolva cauzele care o frânează să îsi  exprime autenticitatea si să îsi  trăiasca viata la nivelul de sanatate si excelenta dorit.

Toti luam decizii si actionam pe baza  de credintelor si programelor pe care le-am mostenit sau dobândit de-a lungul existenţei noastre. Exemple din practica terapeutică, avem cu miile: "viata e grea", " vreau doar strictul necesar", "nu sunt suficient de bun","barbatii sunt egoisti", "mai bine să fii fericit sau sănătos decât să fii bogat”, "nu am noroc"etc. Credinţe de acest gen, la care se adaugă emoţii si sentimente născute din experienţa noastra de viaţa, ura, furia, invidia, gelozia, sentimentul că nu avem noroc, resentimente, jurăminte si promisiuni de tot felul, incapacitatea de a ierta s.a.m.d, sunt dusmanii evoluţiei noastre,  si reprezentâ sursa bolilor, a suferintelor si insucceselor pe care mulţi  le experimenteaza în viaţa  personală sau profesională.

Cheia pentru o viata implinită stă tocmai în constientizarea acestor gânduri, credinte, programe si emotii, extragerea lor din subconstient si înlocuirea cu alte programe sau convingeri care să ne centreze si sa ne dea forta de care avem nevoie  in atingerea obiectivelor pe care vrem să le împlinim.

Oricare ar fi provocarile pe care le întâmpini pe drumul vietii tale,  suferinte fizice sau emotionale, ThetaHealing este solutia magica pentru a aduce echilibru si vindecare  în orice aspect al vietii îti doresti, sa te eliberezi de vechile paradigme de gândire subjugate fricii sau altor emotii sabotoare, sa te eliberezi tiparele de comportament neproductive , sa înveti sa traiesti în conexiune profunda cu Dumnezeu, si astfel tot ce îtî doresti sa fii sau sa manifesti în aceasta calatorie umana sa devina realitate.

 

ThetaHealing are la baza o frumoasa  meditație  focalizata catre Creatorul a toate ce exista, Matricea Universala sau Dumnezeu, prin care linistim mintea, reducând activitatea creierului pâna când acesta intra pe frecventele theta sau gamma, unicele frecvente în care  putem accesa mintea inconstienta, unde sunt stocate  toate informatiile de care avem nevoie pentru a întelege de ce-urile din viata noastra si pentru a ne  modela viata asa cum dorim.  Sunt denumite freventele lui Dumnezeu, dat ca, numai atingând aceste stari de care erau capabili pâna nu demult misticii si ascetii, ne putem conecta cu  Inteligenta Suprema, profunda care salasluieste în fiecare dintre noi. Toate constientizarile si transformarile din viata noastra au loc accesând aceasta Energie Creatoare, activezi potentialul tau creator, abilitati si resurse neexplorate  de tine pâna în prezent .

Pe masură ce înaintezi în practica ThetaHealing devii tot mai constient ca TU esti ziditorul propriului tau destin, ca tu nu esti mintea ta, ca gandurile tale nu sunt inerente fiintei tale, ci TU ai permis  acelor gânduri sa îti domine existenta, întelegi si îti asumi ca tot ceea ce se întâmpla în viata ta este propria ta creatie.

 

Pentru a afla mai multe despre aceasta minunata tehnica, te invit sa vizitezi: https://www.thetahealing.com/

 

​Ce beneficii obtii introducând ThetaHealing in viaţa ta?

     Fie ca alegi sa mergi la sesiuni individuale de coaching, fie ca decizi sa participi la cursurile thetahealing, rezultatele sunt uimitoare.

 • Eliberare de fricil, temeri, fobii de tot tipul (moarte, condus, iubire, angajament,acceptare, respingere, pierdere etc)

 • Eliberarea regretelor, a resentimentelor, a remușcărilor, a amintirilor cu încărcătură emoțională puternică;

 • Vindecarea vinovatiei, a rusinii, a ranilor de respingere, abandon, tradare,timiditate

 • Anxietate, depresie, doliu

 • Încredere în sine/stima de sine

 • Inspiratie si creativitate

 • Probleme emoționale

 • Relaxare
 • Ascensiune în carieră

 • Finanțe si bunastare financiara, echilibrarea relaţiei cu banii prin eliminarea programelor de sărăcie si cauzele care generează o stare de stagnare financiară;

 • Restabileşti echilibrul vieţii şi să te aliniezi cu scopul şi misiunea ta pe Pământ

 • Singurătate

 • Gânduri negative, obsesii

 • Dezvoltare personala si crestere spirituala

 • Încredere în sine,procrastinarea, organizarea etc.

 • Rezolvarea problemelor de natura sexuala, frigiditate, impotenta, etc..

 • Dependente de alcool, de fumat, de jocuri, de bani,de gânduri negative

 • Vorbit în public

 • Eliberare de arhonti, spirite ratacite, paraziti astrali

 • Învăţăm să ne abandonăm voinţei Creatorului si să manifestam ceea ce dorim să experimentam în această existenţă: loc de muncă, bogății, sufletul geaman, afaceri, proiecte si orice altceva îsi doreste sufletul tau să experimenteze în această existentă.

 • Coerenta între ceea ce gandim si ceea ce ne dorim sa împlinim cu adevarat

 

       Începe astazi sa explorezi  o perpectiva diferita de a-ti trai  viata  si de a  o transforma, da-ti voie sa crezi  că esti demn si meriti si este posibil sa traiesti o viata extraordinara, tradusă în bucurie si experiente care îti aduc zâmbete de veselie si sa te vezi cum zi de zi esti devine din ce in ce mai puternica in tine acea flacara menita sa lumineze atat propria ta viata ,dar si a  celorlalti!

thetahealing-instructors.jpg
bottom of page