top of page
images.jpeg

Hipnoza regresiva introspectiva,  este o calatorie in tine. Este o calaltorie înapoi in  timp, pe parcursul careia  reexplorezi si "retraiesti"  evenimente traite sau experimentate, direct sau indirect, pe parcursul existentei tale.  

Pe parcursul acestei calatorii te scufunzi în străfundurile minții inconstiente,  în emoțiile si gandurile tale, în  originile din care ìti extragi puterea, dar si cele mai tenebroase frici si suferinte, întelegi mesajele simbolice ale realitatii tale. Odata ce ai inteles tu decizi, daca anulezii sau transformi acea poveste intr-o poveste de putere, sau o pastrezi din motive pe care tu le vei cunoaste. Este o calatorie în care tu esti explorator, observator si creator al propriei existente.
 
Metoda folosita de Monalisa uneste intuitiv elemente din  hipnoza ericksoniena si programarea neurolingvistica cu dinamici din psihologia transpersonala  și spiritualitate.

 

Este uo metoda cu un impact pozitiv si permanent  în dizovarea fobiilor, fricilor, tristetii angoasei, anorexiei, depresiei, bulimiei, durerilor de cap, migrene, obezitatii, tulburarilor comportamentale obsesive, alergiilor si adictiilor, precum si ale oricaror tulburari cu impact nedorit.

 

Hipnoza este o stare de  somnolență sau de vis, în care suntem conștienți de ceea ce se întâmplă. Persoana  decide ce să spuna și poate ieși din starea hipnotică oricând doreste.

În aceasta stare, ne putem aminti evenimente uitate, semnificative pentru procesul de ecchilibrare si vindecare, putem reprograma convingeri si comportamente, putem activa facultatea de a ne ușura și de a calma durerea.

Impreuna cu ThetaHealing, hipnoza regresiva rezulta a fi una din  cele mai rapide și mai eficiente instrumente din cunostearea  psihospirituala pentru a restarura ordinea si echilbrul in orce arie a vetii: sanatate fizica si psihomentala, reechilibrarea relatiei cu neamul, recunoasterea lipsurilor si defectelor si rolul acestora in viata individului, restabilirea obiectivelor de pe o pozitie de echilibru, incredere si putere.

Nimeni nu poate fi hipnotizat împotriva voinței sale. În timpul hipnozei, subiectul este stăpân pe sine  si  isi pasatreaza facultatea deplina de a decide ce aspecte , din cele intalnite pe parcursul procesului hipnotic, doreste sau nu sa tranforme.

bottom of page